Als klanten je website bezoeken wil je natuurlijk dat zij meteen de belangrijke informatie over je website of webshop zien. Je kan een balk boven de banner toevoegen met daarin enkele USP's, ofwel Unique Selling Points. Zet in deze balk kort maar krachtig wat jouw website of webshop uniek maakt. Maak bijvoorbeeld meteen duidelijk dat je gratis verzending biedt, dat men veilig online kan betalen of wat voor producten je verkoopt.

Stap 1

Ga naar het onderdeel Instellingen

Stap 2

Activeer de Topbalk functionaliteit. Er verschijnt een grijs vlak waarin je de gewenste gegevens kan invoeren.

Tip: Je kan via Kleurenschema de kleur van de topbalk kiezen. Je kan de kleuren van je pagina aanpassen via Design.

Stap 3

Klik op Opslaan. De topbalk verschijnt nu boven je banner.

Op mobiel wordt de topbalk getoond als slideshow.