Via de Editor kun je de producten uit je webshop georganiseerd weergeven op je website door middel van de productgalerij. Hiermee worden producten automatisch op een overzichtelijke manier weergegeven op zowel computerschermen als mobiele telefoons.


Tip: Bekijk ook eens onze video om te zien hoe je producten kan toevoegen aan je webshop.


Tip: Bekijk ook eens ons YouTube kanaal voor onze 'webshop starten'-video's.


Stap 1

Ga via de taakbalk bovenin naar de Editor.


Stap 2

Sleep het element Productgalerij  naar de gewenste plek binnen je website.


Stap 3

Om producten toe te voegen aan deze galerij, klik op Producten kiezen.Stap 4

Je kunt nu kiezen uit twee opties:

  • Voeg bestaand product toe:  Selecteer bestaande producten die je wil weergeven en kies Toevoegen. Je kunt zelfs zoeken in je bestaande producten, door gebruik te maken van de zoekbalk. 
  • Nieuw product: hier kun je zelf een nieuw product toevoegen aan de galerij - en de productgegevens invullen.
Stap 5

Je kan de volgorde van je producten wijzigen door op de knop met de drie strepen te klikken. Hou je muis ingedrukt en versleep het product naar de gewenste plaats in de lijst.


Kies Opslaan als je tevreden bent.Stap 6

Je kan nog enkele zaken instellen:

  • Producten per pagina: Verdeel de producten in de galerij over meerdere pagina's.
  • Sortering: Kies voor handmatig, prijs, naam of nieuwste producten.
  • Sortering aanpasbaar: Schakel deze optie in als je wil dat bezoekers van je webshop zelf de mogelijkheid hebben om de sortering van de productgalerij in te stellen (op naam, prijs of nieuwste producten).
  • Filters aanpasbaar: Hiermee schakel je product filtering in. Klanten kunnen de producten in de galerij dan eenvoudig filteren op bijvoorbeeld maat of kleur. De filters worden gebaseerd op de productvarianten.Stap 7

De productgalerij is nu toegevoegd en bezoekers kunnen deze producten bestellen als je de winkelwagen hebt geactiveerd!Extra opties: weergave van productgalerij wijzigen

Bepaal zelf hoe jij wil dat de productgalerij eruit komt te zien.


  • Stijl: Ga voor standaard, simpel of alleen foto's.
  • Formaat: Kies voor Klein, Normaal, Groot of Extra groot.
  • Foto's: Stel de beeldverhouding van je foto's in op Passend maken, Staand (2:3), Staand (3:4), Vierkant (1:1), Liggend (4:3) of Liggend (3:2).
  • Uitlijning: Stel in hoe jij de tekst van de producten uitgelijnd wil hebben. Links, in het midden of rechts. Tip: maak zelf goede productfoto's voor je webshop!