Je wil natuurlijk dat jouw website aansluit bij de kleuren van jouw huisstijl. De kleuren van het door jou gekozen design kan je gemakkelijk aanpassen. Hieronder leggen we uit hoe je dit doet.

Tip: Nog geen kleuren gekozen? Op onze blog lees je meer over het uitkiezen kleuren die helemaal bij jou én je website passen: De perfecte kleuren voor je JouwWeb-site

Stap 1

Klik op het tabblad Design.

Stap 2

Gebruik het menu links op het scherm, waar de instellingen van dit Design te vinden zijn.

Klik op het gekleurde rondje om de kleur te wijzigen.

Stap 3

Kies de gewenste kleur in de pop-up die nu verschijnt. Of vul zelf een kleurcode in.

Let op: het is per design verschillend van welke onderdelen je de kleuren aan kan passen.

Stap 4

Druk op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je alles van dit onderdeel ongedaan wil maken.

Tip: Lees meer over de perfecte kleuren voor je webdesign in onze blog: Zo kies je de perfecte kleuren voor je webdesign in 2023

Achtergrond van het design aanpassen

Je kunt ook heel eenvoudig de achtergrond van jouw design aanpassen.

Stap 1

Klik op het tabblad Design

Stap 2

Om de achtergrondkleur van je design te wijzigen, kies je voor Inhoudsgedeelte. Klik het gekleurde vlak aan en er verschijnt een kleuren pallet. Hier kun je een kleur kiezen of zelf een kleurcode toevoegen.

Druk op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je alles van dit onderdeel ongedaan wil maken.