Wanneer klanten op Jouw-website terecht komen, wil je het liefst dat zij meteen de belangrijkste informatie over je website of webshop kunnen zien. Dit kun je doen door een balk boven de banner toe te voegen met daarin enkele USP's, ook wel Unique Selling Points genoemd. In deze balk zet je kort maar krachtig wat jouw website of webshop uniek maakt.

Maak bijvoorbeeld meteen duidelijk dat je gratis verzending biedt, dat men veilig online kan betalen of wat voor producten je verkoopt.

Stap 1

Ga naar het onderdeel Instellingen naar Algemeen

Stap 2

Activeer de Topbalk functionaliteit. Er verschijnt een grijs vlak waarin je de gewenste gegevens kan invoeren.

Tip: Je kan via Kleurenschema de kleur van de topbalk kiezen. Je kan de kleuren van je pagina aanpassen via Design.

Stap 3

Klik op Opslaan. De topbalk verschijnt nu boven je banner.

Op mobiel wordt de topbalk getoond als slideshow.