Let op: dit artikel is alleen geldig voor de online versie van Outlook. Voor de Outlook versie van het Office pakket, zie dit artikel.

Nadat je als Pro-gebruiker een e-mailbox hebt aangemaakt, kun je deze configureren in Outlook.

Dit is bij Outlook eenvoudig in te stellen:

Stap 1
Klik op het tandwiel rechts boven in de hoek.

Stap 2

Klik op: Verbonden accounts

Stap 3

Je ziet dan dit scherm:

Klik op andere e-mailaccounts en vult je web-mail gegevens van Jouwweb in.

Je kunt dan nog aanvinken of je wilt dat die mails in een aparte map komen of dat de mails gewoon bij de ander mappen zoals postvak in, en verwijderd komen te staan.

Hierna klik je op Ok en is je mail geconfigureerd!