Wanneer je het wachtwoord voor de mailbox bent vergeten, kun je deze zelf wijzigen door de onderstaande instructies te volgen:

Stap 1

Klik in de Editor op het menu-item Instellingen.

Stap 2

Klik hier vervolgens bij handige links op Mijn Abonnement.

Stap 3

Bij de e-mailadressen kun je op Meer info drukken:

Stap 4

Vervolgens kom je in het volgende scherm, waar je naar Instellingen moet gaan.

Stap 5

Je bent nu in het scherm waar je het wachtwoord van je mailbox aan kan passen.

Let op: Je inloggegevens van je JouwWeb e-mailadres zijn anders dan de inlog gegevens om op je JouwWeb website te komen.