Een domeinnaam registreren is mogelijk in het Pro-pakket en Business-pakket. Hierbij is een domeinnaam automatisch inbegrepen. Heb je nog het gratis pakket, dan moet je je website eerst upgraden

Als je dit gedaan hebt, volg dan deze eenvoudige stappen om de domeinnaam te registreren.

Stap 1

Klik in het menu op Instellingen.

Stap 2

Klik vervolgens bij Handige links op Mijn Abonnement.

Stap 3

Klik op de Mijn Abonnement pagina bij Domeinnamen op de knop + Domeinnaam registreren.

Stap 4

Vul een domeinnaam in die nog beschikbaar is en klik vervolgens op Bekijk beschikbaarheid. Bevestig hierna de domeinnaam keuze.

Stap 5

De domeinnaam is nu aangevraagd en over een paar uur is je website actief met deze domeinnaam!

Houd je e-mail in de gaten, want we sturen je een e-mail zodra de registratie is afgerond.

Een domeinnaam zoeken die nog vrij is?
Je kunt eenvoudig een domeinnaam check doen via onze website.

Heb je al ergens een domeinnaam  geregistreerd?
Lees verder: Domeinnaam naar JouwWeb verhuizen of Domeinnaam koppelen aan JouwWeb