Klik op E-mailadres aanmaken.

Stap 4

Als je een eigen e-mailadres wil hebben waarmee je berichten kan versturen en ontvangen, dan kun je het beste kiezen voor een e-mailbox. Vul het gewenste e-mailadres en wachtwoord in. Dan kun je vanaf nu dit e-mailadres beheren via je JouwWeb Webmail.

Als je graag wil dat berichten die verstuurd worden naar info@jouwdomeinnaam.nl doorgestuurd worden naar je privé e-mailadres of een ander e-mailadres, dan kun je kiezen voor een doorstuuradres. Vanuit dit adres kun je geen berichten versturen, maar alleen ontvangen.

Als je dus kiest voor een doorstuuradres dan heb je hiermee geen toegang tot de JouwWeb Webmail.

Stap 5

Klik op Toevoegen.

Lees verder bij E-mailbox instellen hoe je een e-mailbox in gebruik kan nemen.