Als je website nog niet is gepubliceerd zie je rechts bovenin de optie Publiceer om je website te publiceren naar een publiek website-adres. Nadat je website is gepubliceerd worden wijzigingen die je aanbrengt direct doorgevoerd op je website.

 



⚠ Hou er rekening mee dat je je website één keer publiceert. Daarna worden wijzigingen automatisch doorgevoerd op je gepubliceerde website. Je kunt hem wel in onderhoudsmodus zetten door de Offline modus te gebruiken!