Ja dat kan, maar dan moet je wel even onze hulp inschakelen. Het is namelijk niet mogelijk om zelf DNS-wijzigingen door te voeren. Voorbeelden van DNS wijzigingen zijn de configuratie van MX-records, SPF-records, CNAME-records A-records, AAA-records,  TXT-record, alias etc.

Stuur een e-mail naar support@jouwweb.nl met daarin de gegevens die je wil veranderen en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk geregeld wordt!

Let op: Stuur voor deze instructies geen screenshot, maar kopieer de gewenste codes in tekst zodat wij ze foutloos kunnen invoeren

Opmerking: In de volgende gevallen is een handmatige DNS-aanpassing niet nodig, omdat je het zelf kan configureren: G suite configureren, Office 365 configureren en Google Search Console verifiëren