Je kunt formulier-inzendingen exporteren naar een .CSV bestand (Comma Seperated Values ofwel kommagescheiden waardes). We laten je stapsgewijs zien hoe je de inzendingen op een gestructureerde manier in Excel kan openen.

Stap 1

Je gaat in de Editor naar Inzendingen bij het formulier dat je wilt exporteren.

Stap 2

Klik op Exporteer om de formulier-inzendingen te exporteren.

Stap 3

Open het bestand in Excel.

Als de gegevens niet netjes in kolommen staan, doe je het volgende:

Open een leeg bestand in Excel en ga naar het tabblad Gegevens en kies voor Externe gegevens ophalen en de optie Van tekst om het gedownloade bestand te importeren. In het venster dat je ziet kies je voor Gescheiden met een Komma.