Bij een bedrijf en het maken van je website hoort natuurlijk een logo. Deze kun je heel eenvoudig toevoegen door in de Editor de naam bovenaan je website aan de klikken. Je ziet dan onderstaande verschijnen:  • Tekst: bij deze optie maak je alleen gebruik van tekst bovenaan je website. Je kan hier de naam van je website typen. Ook kun je de tekst qua grootte of kleur wijzigen, mits jouw gekozen design dit toelaat.
  • Logo: upload een afbeelding en plaats deze bovenaan je website. Je kan een afbeelding uploaden door dubbel te klikken en een bestand in je documenten te selecteren.
  • Logo & Tekst: maak gebruik van zowel een afbeelding als tekst bovenaan je pagina. Upload een afbeelding door dubbel te klikken en type daarna de tekst die je bovenaan je website wil hebben.


Het is niet mogelijk om dit element bovenaan je website te verwijderen. Je moet dus altijd gebruikmaken van een van de opties die aangeboden worden. Met een logo en/of tekst bovenaan je website wordt het voor bezoekers ook meteen duidelijk wat de naam van je website (of bedrijf) is.


 Tip: Je kan via Editor > Instellingen ook een topbalk met verschillende USP's toevoegen.