Het was al eenvoudig om bij JouwWeb een website op te zetten, maar door middel van AI hebben wij het jou nog makkelijker gemaakt om een website te maken!

Met slechts enkele klikken op de knop, heb jij in een handomdraai een mooie website waarbij je zelf bijna niks meer hoeft te doen.

Zelf een nieuwe website maken met AI?

Stap 1: Maak een nieuwe website aan

Je maakt bij JouwWeb een nieuwe website aan en vervolgens kun je kiezen of je een lege website zelf van het begin wenst op te bouwen, of dat je kiest voor de AI-functie en een website met voorbeeldinhoud.

Als je hebt gekozen voor de optie "Met voorbeeldinhoud" dan krijg je direct een overzicht waarbij wij enkele gegevens van jou vragen. Zo vragen wij jou waar je website over gaat en waar deze gevestigd is, zodat AI goed aan de slag kan voor jou.

Stap 2: Laat AI voor je werken

Heb je bovenstaande gegevens ingevuld, dan klik je op "volgende stap" en AI gaat voor jou aan het werk.

In de tussentijd kun jij nog aangeven of je een betaald pakket wenst, en of je een domeinnaam wenst te registreren. Er wordt ook gevraagd welk design jij passend vindt bij jouw bedrijf.

Stap 3: Klaar!

Je website is nu ingevuld met hulp van AI. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de het toevoegen van resterende informatie die jij graag op je website wenst te plaatsen.