Wij van JouwWeb hebben een systeem ontwikkeld waarmee je zelf op relatief eenvoudige wijze een website kan bouwen. Wij maken daarom geen websites op maat. Kom je er toch niet helemaal uit? Niet getreurd! Er zijn namelijk wel bedrijven die jou kunnen helpen met het maken van een JouwWeb-site of je voor een klein bedrag op weg kunnen helpen.


In dit artikel vind je een overzicht van enkele ondernemers die jou hier graag mee helpen.


Visual Marketing



Bij Visual Marketing wordt snel een basis ontwerp gemaakt voor jouw website. Zo kun jij snel aan de slag met je JouwWeb-site en kun je ook snel professioneel online!


Vaste prijs van € 250,- (excl. btw).



Tellestory



Bij Tellestory kun je terecht voor het totaalplaatje. Naast het opbouwen van je website kun je hier namelijk ook terecht voor ander PR-materiaal.


Prijs is op aanvraag.



Virtual Manager



Bij Virtual Webdesign kun je terecht voor een functionele en aantrekkelijke website of webshop. Je hebt de keuze om alleen het ontwerp te laten maken en zelf het onderhoud te verzorgen of om Virtual Webdesign alles te laten regelen voor je (inclusief de klantenservice als je een webshop wil beginnen).


Prijs vanaf € 225,- (excl. btw) per jaar.



Marketing & Bedrijfsfotografie


Bij Caroline Charité kun je terecht voor een marketingpakket voor startende ondernemers die met wat hulp een eigen website willen maken. Met haar formule helpt zij jou op weg met het maken en beheren van jouw eigen website als ook jouw instagram en marketing. Naast het aanbod voor een marketingpakket, biedt zij ook bedrijfsfotografie aan voor jouw bedrijf.


Prijs vanaf € 50,- per uur.



Turtlehouse Design

Zoek je hulp bij het maken van jouw website? Of wil je jouw website liever laten ontwerpen door een professional?
Turtlehouse Design kan je begeleiden bij het ontwerpen van jouw website, maar ook een website voor jouw bedrijf ontwerpen, die opvalt door een krachtige uitstraling.
Laten we samen jouw wensen bespreken in een vrijblijvend eerste gesprek.
 
Complete website voor jouw bedrijf vanaf €199,-



Porperty Content


Hey, wij zijn Property Content, normaal de expert op het gebied van fotografie, vandaar onze naam. Maar wij zijn ook de specialist op het gebied van webdesign, vooral met JouwWeb. Verspil geen tijd en moeite, en neem contact met ons op voor een professionele en voordelige website of webshop. 

Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Kijk gerust eens op onze website! Zo kan jouw website er ook uit komen te zien! 


Voor enkel webontwikkeling rekenen wij € 40 ,- per uur, excl. btw.



Wil jij ook op deze pagina vermeld worden? Neem dan contact met ons op.


Tip: Ga naar onze blog om meer te lezen over een website laten maken: Website laten maken of zelf doen?