Wij van JouwWeb hebben een systeem ontwikkeld waarmee je zelf op relatief eenvoudige wijze een website kan bouwen. Wij maken daarom geen websites op maat. Kom je er toch niet helemaal uit? Niet getreurd! Er zijn namelijk wel bedrijven die jou kunnen helpen met het maken van een JouwWeb-site of je voor een klein bedrag op weg kunnen helpen.


In dit artikel vind je een overzicht van enkele ondernemers die jou hier graag mee helpen.


Visual MarketingBij Visual Marketing wordt snel een basis ontwerp gemaakt voor jouw website. Zo kun jij snel aan de slag met je JouwWeb-site en kun je ook snel professioneel online!


Vaste prijs van € 250,- (excl. btw).TellestoryBij Tellestory kun je terecht voor het totaalplaatje. Naast het opbouwen van je website kun je hier namelijk ook terecht voor ander PR-materiaal.


Prijs is op aanvraag.Virtual ManagerBij Virtual Webdesign kun je terecht voor een functionele en aantrekkelijke website of webshop. Je hebt de keuze om alleen het ontwerp te laten maken en zelf het onderhoud te verzorgen of om Virtual Webdesign alles te laten regelen voor je (inclusief de klantenservice als je een webshop wil beginnen).


Prijs vanaf € 225,- (excl. btw) per jaar.Marketing & Bedrijfsfotografie


Bij Caroline Charité kun je terecht voor een marketingpakket voor startende ondernemers die met wat hulp een eigen website willen maken. Met haar formule helpt zij jou op weg met het maken en beheren van jouw eigen website als ook jouw instagram en marketing. Naast het aanbod voor een marketingpakket, biedt zij ook bedrijfsfotografie aan voor jouw bedrijf.


Prijs vanaf € 50,- per uur.Wil jij ook op deze pagina vermeld worden? Neem dan contact met ons op.


Tip: Ga naar onze blog om meer te lezen over een website laten maken: Website laten maken of zelf doen?