Wij van JouwWeb hebben een systeem ontwikkeld waarmee je zelf op relatief eenvoudige wijze een website kan bouwen. Wij maken daarom geen websites op maat. Kom je er toch niet helemaal uit? Niet getreurd! Er zijn namelijk wel bedrijven die jou kunnen helpen met het maken van een JouwWeb-site of je voor een klein bedrag op weg kunnen helpen.


In dit artikel vind je een overzicht van enkele ondernemers die jou hier graag mee helpen.


Visual MarketingBij Visual Marketing wordt snel een basis ontwerp gemaakt voor jouw website. Zo kun jij snel aan de slag met je JouwWeb-site en kun je ook snel professioneel online!


Vaste prijs van € 250,- (excl. btw).


Cloud ConsultingBij Cloud Consulting kun je naast een website ook een webshop laten maken. Zij kunnen het beheer van de website volledig uit handen nemen (zodat je hier zelf niks aan hoeft te doen), maar je kan er ook voor kiezen om de website na het opbouwen zelf bij te houden. Ze bieden eventueel ook nog een 'JouwWeb training' van 2 uur (voor € 75,-) aan om jou op weg te helpen met je website.


Prijs vanaf € 500,- (excl. btw) voor een website en € 1.000,- (excl. btw) voor een webshop.


TellestoryBij Tellestory kun je terecht voor het totaalplaatje. Naast het opbouwen van je website kun je hier namelijk ook terecht voor ander PR-materiaal.


Prijs is op aanvraag.


Achterhoek WebdesignBij Achterhoek Webdesign kan het gehele proces uit handen worden gegeven. Zij maken dus niet alleen een opzet voor de website, maar blijven deze ook beheren voor je. Zo hoef jij zelf de website niet up-to-date te houden.


Prijs vanaf € 750,- (excl. btw).


Virtual ManagerBij Virtual Webdesign kun je terecht voor een functionele en aantrekkelijke website of webshop. Je hebt de keuze om alleen het ontwerp te laten maken en zelf het onderhoud te verzorgen of om Virtual Webdesign alles te laten regelen voor je (inclusief de klantenservice als je een webshop wil beginnen).


Prijs vanaf € 225,- (excl. btw) per jaar.


Wil jij ook op deze pagina vermeld worden? Neem dan contact met ons op.