Dat is zeker mogelijk! Dit kun je doen door de facturatiegegevens te wijzigen.

De jaarlijkse facturen worden sowieso per mail verstuurd, maar je kan ook instellen dat je de maandelijkse facturen per mail wil ontvangen. Hierbij kun je ook een alternatief e-mailadres instellen. Dit is bijvoorbeeld handig als je de facturen automatisch wil laten versturen naar een administratief medewerker of een andere partij die de boekhouding bijhoudt.

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Je bent nu op de abonnementspagina. Hier kies je voor Facturatiegegevens.

Stap 4

Vink Facturen per e-mail aan en vul het gewenste emailadres in. Hier kun je een Administratief e-mailadres instellen. Dit kan dus een ander e-mailadres zijn dan waarmee je inlogt op JouwWeb.

Vergeet deze wijziging niet op te slaan.