Nadat jouw website gepubliceerd is, kun je deze online bekijken.


Als je automatisch ingelogd bent bij JouwWeb, dan kan het zijn dat je rechtsonderin je website deze melding te zien krijgt:



Alleen jij als beheerder van de website krijgt dit te zien. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat anderen jouw website kunnen bewerken.


Tip: vraag iemand in je omgeving (familie, vrienden of collega's) eens om jouw website te bekijken. Dan zie je meteen dat zij deze melding niet te zien krijgen.