De HEAD-tag bevat achtergrond informatie van een website. Let op dat wij automatisch al o.a. een 'description'-tag en 'title'-tag toevoegen voor SEO-doeleinden. Dat hoef je dus niet zelf te doen. Soms wil je hier voor geavanceerde toepassingen toch een code toevoegen, zoals een 'verificatie-code' of een 'tracking code'.

Stap 1

Klik in de Editor op het menu-item Instellingen.

Stap 2

Kies het tabblad Geavanceerd. Hier vind je de HTML in HEAD-tag optie.

Stap 3

In het tekstvlak kun je de benodigde HTML-code toevoegen.

Stap 4

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan.

Tip: Je kunt er ook voor kiezen om je eigen HTML code toe voegen middels het Embed Code element.