Je kunt je website op meerdere manieren bekijken. Via de Editor kun je de website in zijn geheel online bekijken, maar je kunt er ook voor kiezen om alleen een bepaalde pagina online te bekijken.

Website online bekijken

Als je de website bekijkt in de Editor, zie je links bovenin bij de zijbalk dit icoontje staan.

Klik hierop om je gehele website online te bekijken.

Bepaalde pagina online bekijken

Het is ook mogelijk om één bepaalde pagina van je website online te bekijken.

Stap 1

Klik op Pagina's in het menu bovenin.

Stap 2
Klik op het uitgelichte icoontje van de pagina die je wil bekijken.

Stap 3

In de adresbalk van je browser zie je nu het website-adres van je website.
Gebruik deze om jouw website te delen! Daarvoor moet je website wel gepubliceerd zijn.

Tip: Als je ingelogd bent kan het zijn dat je onderaan de pagina 'bewerk deze pagina' ziet. Dit zie jij alleen als beheerder. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat anderen jouw website kunnen bewerken!