Je wil natuurlijk dat je website zo goed mogelijk te vinden is in Google, hiervoor is SEO essentieel. Om je te helpen, hebben we een overzichtspagina voor je gemaakt waar je alle SEO titels en omschrijvingen voor je pagina's kan optimaliseren.

Stap 1

Ga naar Editor > Instellingen > SEO

Stap 2

Hier vind je een overzicht van zowel de pagina's van je website als de blog berichten. Switch tussen deze categorieën middels de knoppen. Je kan de zoekbalk gebruiken voor het zoeken naar specifieke pagina's of blogs.

Stap 3

Je kan alle pagina's en blogs in dit overzicht optimaliseren op het gebied van SEO via deze pagina.

Er zijn 3 labels:

• Geoptimaliseerd
  • Niet geoptimaliseerd
  • Niet zichtbaar voor Google

Geoptimaliseerd:

Voor deze pagina heb je al een Pagina-titel én een Omschrijving ingevuld. We raden je aan ook een Social media afbeelding toe te voegen, maar dit is geen vereiste.

Niet geoptimaliseerd:

Deze pagina bevat nog geen Pagina-titeen/of een Omschrijving voor de SEO.

Niet zichtbaar in Google:

Bij deze pagina heb je ervoor gekozen om de optie Zichtbaar in Google uit te schakelen. Omdat deze pagina niet zichtbaar is, is optimalisatie niet nodig.

Stap 4

Klik op de pagina waarvoor je de SEO wil wijzigen. Vul de Pagina-titel en Omschrijving in om de SEO te optimaliseren.

Tip: Lees meer over de invulling van de Pagina-titel en Omschrijving: 5 SEO-tips voor de inhoud van je website