Het kan natuurlijk voorkomen dat je je domeinnaam van JouwWeb weg wil verhuizen. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: de verhuiscode opvragen bij het opzeggen van het betaalde pakket en het opvragen van de verhuiscode zonder het opzeggen van het betaalde pakket. In dit artikel zullen we beide procedures toelichten.


Het opvragen van de verhuiscode bij het opzeggen van het Lite-, Pro- of Business-pakket


Stap 1

Het is hierbij belangrijk dat je eerst je pakket opzegt. Eerder is het niet mogelijk om de verhuiscode van je domeinnaam op te vragen. Het opzeggen van een betaald pakket, kun je zelf doen via de opzeg-pagina. Ook kan je een mailtje sturen naar support@jouwweb.nl, wij zullen dit dan zo snel mogelijk voor je in orde maken.


Stap 2

Nadat het pakket is opgezegd kun je zelf de verhuiscode opvragen. Je kunt dit doen door naar de abonnementspagina te gaan. Deze pagina is te bereiken door op op Mijn abonnement te klikken op de Mijn Sites pagina.Stap 3

Klik onder domeinnamen op Beheer domeinnamenNa een opzegging komt achter je domeinnaam een knop met Verhuizen te staan. Wanneer je hierop klikt zal je de verhuiscode ontvangen.


Let op: Als je jouw domeinnaam verhuist, dan zal de bijbehorende mailbox komen te vervallen. Deze is dan dus niet meer bruikbaar!
Het opvragen van de verhuiscode zonder het opzeggen van het Lite-, Pro- of Business-pakket


Stuur ons een mail waarin je aangeeft dat je graag een (of meerdere) van je domeinnamen bij ons weg wil verhuizen. Je kan dan meteen aangeven dat je graag de verhuiscode wil ontvangen, dan sturen wij deze mee.


Let op: Ook hierbij geldt: Als je jouw domeinnaam verhuist, dan zal de bijbehorende mailbox komen te vervallen. Deze is dan dus niet meer bruikbaar!


Let op: Hou er rekening mee dat je domeinnamen met de extensies .com, .net en .org de eerste 60 dagen na registratie niet kan verhuizen!