Je hoeft je weinig zorgen te maken over de cookies die wij plaatsen op je website.

Deze cookies worden op je website geplaatst:

• Wij plaatsen Google Analytics - maar dit hebben we zo geconfigureerd dat IP-adressen worden geanonimiseerd én hebben we uitgeschakeld dat Google de gegevens mag gebruiken voor andere diensten. Er worden dus geen herleidbare gegevens verwerkt.
  • Wij plaatsen verder uitsluitend een functionele cookie om te kunnen checken of je eigenaar van de website bent, dit heeft geen invloed op de privacy van je klanten.
  • Voor de cookies die door JouwWeb geplaatst worden voor jouw gratis website is een cookiemelding niet (meer) verplicht. Ga je echter extra externe elementen toevoegen, zoals bijvoorbeeld een YouTube-video, dan is een cookiemelding wel aan te raden. Je zet deze aan via de website instellingen.

Hopelijk kun je hiermee weer verder. Veel succes!