Een website bestaat altijd uit meerdere pagina's. Deze kun je toevoegen en beheren via Pagina's. Voor een gevulde website ziet die er bijvoorbeeld zo uit:Uit je pagina's wordt automatisch een menu gemaakt. In deze afbeelding zie je hoe de pagina structuur er werkelijk uit komt te ziet. De kopjes onder Diensten worden pas zichtbaar wanneer je daar met de muis overheen gaat. Door je pagina's slim in groepen in te delen overval je jouw bezoeker nooit met té veel keuzes!Nieuwe pagina

Je kunt een nieuwe pagina toevoegen met de volgende knop:Vul simpelweg de gegevens van jouw nieuwe pagina in en sla je pagina op om deze terug te vinden in het overzicht en het menu op je website.

  • Naam: geef je pagina een naam die weergegeven wordt in het menu. Bijvoorbeeld: Over Ons, Contact en Webshop.
  • Banner: geef aan of je een banner wil toevoegen bovenaan deze pagina.
  • Inhouds-gedeelte: geef aan of je een zijbalk wil toevoegen aan deze pagina. Niet bij ieder design heb je de mogelijkheid om een zijbalk toe te voegen. Deze optie is dus afhankelijk van het design dat je kiest.


Volgorde aanpassen

Mocht je een aantal pagina’s aan je website toegevoegd hebben en de volgorde hiervan willen wijzigen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk! De volgorde van je pagina’s verander je door een pagina naar beneden of boven te slepen.Submenu aanmaken

Een submenu voor je website maken doe je op een soortgelijke manier. In plaats van de pagina naar boven op beneden te slepen, breng je meerdere niveaus aan door de pagina naar links of rechts te slepen.


Aanvullende artikelen

Pagina verwijderen
Pagina-instellingen wijzigen
Pagina's uit menu halen
Pagina afschermen met wachtwoord