Zoals in Stap 1 is genoemd, kun je het gekozen design geheel naar jouw wens aanpassen. Je mag het natuurlijk ook zo laten zoals het is. Over de vormgeving van de designs hebben wij al goed nagedacht, zodat jij je goed op de inhoud van je website kunt focussen. Dit is namelijk het belangrijkste element van jouw website. 


Kies je ervoor het design toch aan te passen, dan kan dat via het tabblad Design. In het linker menu van je scherm, kun je de instellingen van je huidige design vinden en aanpassen. 

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je het design kunt aanpassen, zodat jij straks tevreden bent over het design van jouw website!  




Instellingen aanpassen

Hierbij heb je de mogelijkheid om verschillende onderdelen in kleur te wijzigen. Je kan bijvoorbeeld de bovenkant een andere kleur geven, een nieuwe accentkleur kiezen en de onderkant van je design wijzigen. Per design zal het echter verschillend zijn welke onderdelen je precies van kleur kan veranderen.


 

Ander design kiezen

Mocht je voor een geheel nieuwe uitstraling van je website willen gaan of toch nog twijfelen tussen enkele designs, dan kun je op elk gewenst moment van design wisselen. Zonder dat de inhoud verloren gaat! Dit kun je simpelweg doen door voor Ander design te kiezen en in het overzicht een nieuw design te selecteren.



Ben je tevreden met het nieuwe design? Sla je wijzigingen dan op door links onderin op de Opslaan knop te klikken. Niet tevreden met je nieuwe design? Kies dan voor Annuleren. Je kunt te allen tijde je oude design weer kiezen. We hebben namelijk de wijzigingen voor je bewaard!