Je kunt je e-mail pas instellen nadat je domeinnaam-registratie is voltooid en je een e-mailbox hebt aangemaakt.

Hieronder staat uitgelegd hoe je e-mail instelt in de Mail-applicatie van iOS voor je iPad of iPhone (zie ook andere e-mailprogramma's).

Jouw iOS-aparaat kan vrijwel automatisch een mailbox configureren!

Stap 1

Klik op de volgende link om te starten: Start de procedure.

Stap 2

Vul je e-mailadres in en kies voor Volgende stap.

Stap 3

In onze applicatie worden nu instructies getoond voor het instellen van je mail. Hierbij kun je kiezen tussen instructies voor iPhone / iPad en MacOS en daar kies je voor de eerste.

De getoonde instructies wijzen zichzelf!