Voordat je een e-mailadres kunt instellen, moet je domeinnaam geregistreerd staan (hierover ontvang je een e-mail ter bevestiging).

Nadat je vervolgens een e-mailadres bij JouwWeb hebt aangemaakt, kun je deze instellen in Outlook.

Voor onderstaand voorbeeld is Outlook 2013 gebruikt, maar de automatische configuratie werkt voor alle versies sinds Outlook 2007.

Het is eenvoudig in te stellen, dit doe je als volgt:

Stap 1

Klik linksboven in de werkbalk op 'bestand'. Vervolgens ga je naar de 'accountinstellingen':

Stap 2

Je komt nu in het onderstaande scherm, hier kun je door op 'Nieuw...' een nieuwe e-mail toevoegen.

Stap 3

Hier voeg je je naam en nieuwe JouwWeb e-mailadres in, gevolgd door je wachtwoord.

Door op volgende en voltooien te klikken heb je nu je nieuwe e-mailadres ingesteld!