Webmail is ideaal omdat je voor het gebruik alleen een computer met internetverbinding nodig hebt. Belangrijk is wel dat je alleen een webmail van Jouwweb aan kunt maken met een Pro- of Business-pakket. Wil je liever je mailbox configureren in een ander mailprogramma zoals Outlook of Gmail? Dat staat hier uitgelegd.

Stap 1: e-mailbox aanmaken

Om webmail te kunnen gebruiken heb je een betaald pakket nodig. Hierna kun je een e-mailbox aanmaken. Lees hier hoe dat moet.

Stap 2: inloggen in webmail

Je kunt inloggen via webmail.jouwweb.nl. Je logt hier in met het e-mailadres van je mailbox en het wachtwoord dat je daarbij hebt gekozen.

Let op: Dit kunnen dus andere gegevens zijn dan waarmee je inlogt op www.jouwweb.nl

Mocht je je wachtwoord zijn vergeten: via de Mijn Abonnement pagina kun je het wachtwoord van je mail aanpassen.

Stap 3: webmail gebruiken

Je hebt de mogelijkheid om mails te verzenden, ontvangen en door te sturen. Dit wijst zichzelf.

Als je deze stappen hebt gevolgd kun je succesvol aan de slag met je webmail!

Tip: Wil je automatisch een handtekening onder ieder bericht toevoegen? Lees hier hoe dat moet.