Wil jij tijdens jouw afwezigheid een vakantiebericht achterlaten voor jouw klanten? Of wil je om een andere reden een automatisch antwoord instellen voor jouw mailbox en je contactformulier? In dit artikel lees je hoe je dit kunt instellen.

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Klik op Beheer e-mailadressen. Klik in het volgende scherm bij het e-mailadres waarvoor je een automatisch antwoord wil instellen op Instellingen.

Stap 4

Vink de optie Automatisch Antwoord aan en vul Begindatum, Einddatum, Onderwerp en Bericht van het automatische antwoord in.

Let op: Het automatische antwoord dat je instelt wordt ook verstuurd in reactie op formulier-inzendingen.

Stap 5

Klik op Opslaan. Jouw klanten ontvangen nu automatisch een mailtje zodra ze jou tijdens de opgegeven periode mailen. Ze krijgen maximaal één automatisch antwoord per week.

Tip: Bekijk hier hoe je jouw webmail kunt gebruiken.