Wanneer je het wachtwoord voor de mailbox bent vergeten, kun je deze zelf wijzigen door de onderstaande instructies te volgen:

Stap 1

Klik links bovenin de Editor op het JouwWeb logo.

Stap 2

Je bent nu op de Mijn Sites pagina. Hier klik je op de Mijn abonnement link.

Stap 3

Klik op Beheer emailadressen.

Stap 4

Op de volgende pagina klik je op Instellingen

Stap 5

Je bent nu in het scherm waar je het wachtwoord van je mailbox aan kan passen. Nadat je het wachtwoord gewijzigd hebt, klik je op Opslaan.

Indien nodig, kun je hierin ook een automatisch antwoord instellen.

Let op: Je inloggegevens van je JouwWeb e-mailadres zijn anders dan de inloggegevens om je website te beheren.