Je kunt je e-mail pas instellen nadat je domeinnaam-registratie is voltooid en je een e-mailbox hebt aangemaakt.

Hieronder staat uitgelegd hoe je e-mail instelt in de Mail-applicatie van iOS voor je iPad of iPhone (zie ook andere e-mailprogramma's).

Jouw iOS-aparaat kan vrijwel automatisch een mailbox configureren!

Op je mobiel:

Stap 1

We beginnen met het invullen van het e-mailadres en het downloaden van je profiel. Dit kun je doen via deze link:

Start de procedure.

Stap 2

Wanneer je dit profiel hebt gedownload, kun je deze gaan installeren. Ga hiervoor naar Instellingen en klik op "Profiel gedownload".

Stap 3

Volg de stappen die je op je scherm te zien krijgt.

Op je desktop:

Stap 1

We beginnen met het invullen van het e-mailadres en het downloaden van je profiel. Dit kun je doen via deze link:

Start de procedure.

Stap 2

Wanneer je dit profiel hebt gedownload, kun je deze gaan installeren. Ga hiervoor naar Systeeminstellingen en ga naar Privacy en Beveiliging. Vervolgens ga je helemaal onderaan naar Profielen.

Dubbelklik op het gedownloade profiel en klik op Installeer.

Wanneer je nu naar de Mail app van iOs gaat zie je dat dit profiel geinstaleerd is.