Let op: de stappen hieronder werken pas zodra je domeinnaam-registratie is voltooid, je ontvangt daarover een e-mail van ons. Ook moet je al een e-mailbox hebben aangemaakt.

Hieronder staat uitgelegd hoe je e-mail instelt in de Outlook App op iOS. Zie ook de instructies voor de Outlook App op Android en andere e-mailprogramma's.

Wijken de schermen die je ziet af van de instructies hieronder? Dan gebruik je waarschijnlijk een andere versie van de app. Probeer dan de configuratie met behulp van de algemene e-mailinstellingen.

Stap 1

Je opent de Mail applicatie.

Stap 2

Vul je e-mailadres in en tik op Account toevoegen.

Stap 3

Je tikt meteen rechts bovenaan op Geen Exchange, je hoeft verder geen gegevens in te vullen zoals hieronder!

Stap 4

Hier tik je op Accountprovider wijzigen.

Stap 5

Hier kies je onderaan voor IMAP.

Stap 6

Hier vul je je e-mailadres, wachtwoord en weergavenaam in.

Je tikt op aanmelden. Nu gaat Outlook je e-mail account instellen. Let op: dit kan best even duren!

Merk op: Het te gebruiken wachtwoord is het wachtwoord dat je specifiek hebt gekozen voor je mailbox en dus anders dan het wachtwoord waarmee je inlogt op JouwWeb zelf.  Mocht je deze vergeten zijn, dan kun je het wachtwoord van je mailbox wijzigen.