Bij het gebruik van een webshop is een winkelwagen natuurlijk essentieel. Hierin kunnen je bezoekers alle producten verzamelen die ze bij jou willen kopen! In dit artikel zullen we toelichten hoe de winkelwagen geactiveerd kan worden.

Stap 1

Ga via de Editor naar Webshop. Binnen dit menu kun je je Webshop Instellingen configureren

Stap 2

Onder Algemeen kun je je winkelwagen activeren en dit Opslaan.

Belangrijk: Je ziet nu de winkelwagen knop niet automatisch op je website staan. Deze wordt pas zichtbaar wanneer er een product aan toe wordt gevoegd.