Ja, dit is zeker mogelijk. Het is vooral handig om dit te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld onderhoud wil plegen aan je website (onderhouds-modus of under construction). Ook kun je het gebruiken als je bijvoorbeeld nog aan je website aan het werken bent maar je toch al een domeinnaam wil vastleggen.

Stap 1

Om te beginnen open je de Editor en klik je op Instellingen.

Stap 2

Bij Algemeen zie je de optie Offline modus staan. Deze optie is op dit moment uitgeschakeld. Wanneer je deze inschakelt zal je website offline komen te staan.

Stap 3

Je hebt eventueel nog meer mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld zelf kiezen welke melding je bezoekers te zien krijgen wanneer ze de website proberen te bezoeken.

Ook kun je ervoor kiezen om je website wel met een wachtwoord toegankelijk te maken. Wanneer je de optie Toegang met wachtwoord inschakelt kun je zelf een wachtwoord kiezen.

Vergeet als je klaar bent je wijzigingen niet op te slaan. Wanneer je je website weer online wil zetten kun je via dezelfde stappen de offline modus weer uitschakelen!