Het kan voorkomen dat je wil veranderen van design. Gelukkig is dit heel eenvoudig en hoef je niet bang te zijn dat de inhoud verloren gaat. Deze blijft namelijk gewoon staan.

Stap 1

Klik op het tabblad Design

Stap 2

Klik op Design wijzigen.

Stap 3

Selecteer het door jou gewenste design.

Stap 4

Druk links-onder op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je alles van dit onderdeel ongedaan wil maken.

De wijzigingen worden alleen voor het specifieke Design opgeslagen. Dat betekent dat je de oude situatie weer treft als je weer je vorige Design actief maakt.

Tip: Bekijk dit artikel voor meer mogelijkheden voor jouw design.