Bij een aantal van de designs van JouwWeb, kun je de breedte van het inhoudsgedeelte instellen. Dan kun je er dus zelf voor kiezen of je het inoudsgedeelte wat smaller wil of juist meer paginavullend.

Stap 1

Klik op het tabblad Design.

Stap 2

Gebruik het menu links op het scherm, waar de instellingen van dit Design te vinden zijn.

Klik in het menu op Breedte om deze in te stellen op Smal, Normaal of Breed.

Stap 3

Sla de wijzigingen op.

Let op: Je kan niet bij ieder design de breedte aanpassen. Zie je deze optie niet, dan is deze niet beschikbaar bij jouw gekozen design. Wissel van design als je deze optie wel wil.