De mobiele weergave functie van JouwWeb, voldoet aan de standaarden van Google voor mobiele websites. Mocht je een foutmelding krijgen over "Problemen met mobiele bruikbaarheid" die je dient op te lossen, controleer dan eerst of je de mobiele weergave op je website hebt ingeschakeld.

Volg de onderstaande stappen om de getroffen URL's te bepalen:

1. Ga naar Google Search Console.

2. Klik op Zoekverkeer.

3. Klik op Mobiele bruikbaarheid.

4. Selecteer elke bruikbaarheidsfout en bekijk de betreffende URL's.

Je kunt de betreffende pagina's openen in de JouwWeb-Editor en proberen het ontwerpprobleem te vinden dat de foutmelding veroorzaakt. Als je het probleem kunt vinden en oplossen, zou de foutmelding opgelost moeten zijn wanneer Google de volgende keer je website crawlt. Je kunt Google vragen om je website onmiddellijk opnieuw te crawlen met de URL Inspectie Tool.

Als je het probleem niet kunt vinden, of om welke reden dan ook niet kunt oplossen, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam en stuur de specifieke URL's van de betreffende pagina's en een volledige schermafbeelding mee.