Ja, dat kan. Je kan zelf handmatig bij alle producten en productvarianten artikelnummers toevoegen. Artikelnummers worden ook wel productnummers, EAN, SKU en GTIN genoemd. In dit artikel leggen we uit hoe je de artikelnummers kan toevoegen.

Stap 1

Als eerste moet je de functie artikelnummers activeren. Ga via Editor > Webshop > Webshop-instellingen naar Geavanceerde instellingen. Hier activeer je de optie Artikelnummers.

Vergeet niet op Opslaan te klikken.

Stap 2

Ga nu via het Webshop tabblad naar Producten. Klik op het product waarvoor je het artikelnummer wil invoeren.

Stap 3

Onder het kopje Prijzen & productvarianten zie je nu een kolom Nummer staan. In deze kolom kun je de artikelnummers invoeren.

Vergeet ook niet niet op Opslaan te klikken.

De artikelnummers zijn terug te zien op de volgende plekken: