Aan de slag met JouwWeb

Met JouwWeb kun je op eenvoudige wijze een eigen website bouwen. Met de juiste begeleiding wordt dit natuurlijk nóg wat gemakkelijker. Via een aantal stappen nemen wij jou mee in dit proces. 


In de volgende artikelen vertellen wij jou alle basisprincipes voor het bouwen van jouw eigen website via JouwWeb. 

Ga er daarom even goed voor zitten, neem de tijd om dit te lezen en je zal in een mum van tijd je eigen JouwWeb- site hebben gemaakt!


Liever een video kijken in plaats van lezen? Bekijk dan de instructievideo waarin we een complete website maken in 12 minuten met duidelijke instructies.


We beginnen met het kiezen van een passend design. 


Kies eerst een design

De eerste stap is het kiezen van een design dat bij je website past. JouwWeb heeft daarom een aantal verschillende designs voor je ontwikkeld die allemaal geheel naar wens aan te passen zijn. Al onze designs hebben ook een zogenaamd ‘responsive design’, wat betekent dat de website geschikt is voor alle apparaten (van computers tot smartphones).


 

Het is misschien lastig om een design te kiezen terwijl je nog niet eens begonnen bent met de ontwikkeling van je website. Je hebt bij JouwWeb dan ook de mogelijkheid om het gekozen design op ieder gewenst moment te wijzigen. Hoe je dat kan doen vind je verderop.Tip: Ga naar onze blog voor meer handige tips voor je webdesign: 5 Essentiële webdesign tips voor beginners