Sleep het element Afbeelding naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en kies Afbeelding kiezen voor het uploaden van een afbeelding.

Stap 4

Vervolgens heb je drie opties:

• Een afbeelding vanuit je bestanden uploaden
  • Een gratis stockfoto uit ons aanbod kiezen
  • Een icoon aan je website toevoegen

Extra opties:

• Gebruik de buttons onderaan de afbeelding om het formaat aan te passen (zoals te zien is op onderstaande afbeelding).
  • Kies via instellingen (het tandwiel icoontje) Vergroot na klik om de afbeelding te laten vergroten wanneer men erop klikt.
  • Gebruik het Link-icoontje om je afbeelding naar een andere pagina van je website, een andere website of een e-mailadres te laten linken.

Tip: wijzig positie van bijgesneden afbeelding

Als je een afbeelding groter of kleiner maakt dan wordt deze bijgesneden. Je kan bepalen hoe de afbeelding bijgesneden wordt door de positie via de slider bij het Afbeelding-element aan te passen.