Met het Embed Code-element voeg je eenvoudig media content toe van jouw favoriete websites zoals Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube, Vimeo, Google Maps, Soundcloud, Spotify, Flickr, Pinterest, SlideShare, Google Drive en GitHub.

Of voeg je eigen HTML-code toe via het tabblad Eigen HTML.

Embed content eenvoudig toevoegen

Stap 1

Ga naar de Editor.

Stap 2

Sleep het Embed Code-element vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en vervolgens op Embed aanpassen om het te kunnen bewerken.

Stap 4

Kopieer de link van de website of post die je op je website wil plaatsen en plak in het invoerveld.

Stap 5

De toegevoegde pagina of het toegevoegde bericht wordt meteen op je website weergegeven. Zoals de Soundcloud muziekbalk in het voorbeeld hieronder.

Eigen HTML-code toevoegen

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Sleep het Embed Code-element vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en vervolgens op Embed aanpassen om het te kunnen bewerken en klik het tabblad Aangepaste HTML aan.

Stap 4

Kopieer de code van de site die de code aanbiedt en plak het in het invoerveld - of schrijf je eigen HTML-code!

Stap 5

Vergeet de code niet op te slaan. Je zal de tekst 'HTML-code (wordt niet getoond in editor)' te zien krijgen. Dit wil zeggen dat je de website online moet bekijken om te zien hoe je website eruitziet met deze HTML-code toegevoegd.