Je kan ons systeem (eventueel middels onze Product-functionaliteit) gebruiken om bezoekers te laten betalen voor het downloaden van een bestand, of toegang tot een geheime pagina. Ook handig voor Donaties.

Voor deze toepassing kun je eens kijken naar Plink, dat is een dienst van Mollie, onze aanbevolen betaalprovider. Je kan hiermee eenvoudig een betaal-link aanmaken, die na betaling (via iDeal, Paypal, Creditcard of anders) automatisch een download aanbiedt of naar een specifieke pagina toegaat.

Je zou vervolgens via het Button-element naar de betaal/download link kunnen doorverwijzen. Hiervoor moet je eerst de betaallink creƫren:

1. Meld je aan bij Plink (met een Mollie-account)

2. Maak in Plink een Herbruikbare betaallink

3. Voeg de link toe aan een bestel-Knop in de Editor (kies voor webpagina)

ls je dit gebruikt i.c.m. onze Webshop-functionaliteit, dan kun je ervoor kiezen om onze bestel-knoppen uit te schakelen bij de geavanceerde instellingen van de Webshop.