Wanneer je niet tevreden bent over de tekstopmaak van het door jou gekozen design, dan kun je deze ook veranderen.

Stap 1

Klik op het tabblad Design.

Stap 2

Klik op Tekstopmaak in het menu links op het scherm.

Stap 3

Verander in één keer het lettertype van alle teksten op je site met de optie Standaard Lettertype.

Of verander de tekstkleuren, stijlen en tekstformaten per onderdeel:

• Algemene teksten
  • Kopteksten
  • Menu
  • Onderkant (het stuk onderaan de website waar meestal praktische informatie en links staan)

Stap 4

Druk links-onder op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je alles van dit onderdeel ongedaan wil maken.

Tip: Wil jij weten hoe jij een goed lettertype voor jouw website kunt kiezen? Lees onze blog ZO Kies je Het Juiste Lettertype voor Jouw Website!