Gefeliciteerd! Je hebt nu alle stappen doorlopen en kunt nu aan de slag met het opbouwen van je eigen JouwWeb-site. Je bent nu op de hoogte van alle basisprincipes van ons systeem en we hebben je de belangrijkste functies van de editor geleerd. 
Publiceren

Na het opbouwen van je website rest er natuurlijk nog maar één ding: het publiceren van je website, zodat de rest van de wereld ook jouw eigen gemaakte website kan bewonderen. Om je website te publiceren kies je rechts bovenin in de Editor voor de groene knop Publiceer.Je kan ervoor kiezen om je website te publiceren via een gratis JouwWeb subdomein, maar je kan ook de upgrade naar het Lite-, Pro- of Business-pakket maken en je eigen domeinnaam registreren. Een eigen domeinnaam straalt voor zoekmachines veel meer autoriteit uit, maar het is natuurlijk aan jou om voor het pakket te kiezen dat het beste bij je past.


Om te zien wat er precies bij ieder pakket inbegrepen zit kun je deze pagina raadplegen: www.jouwweb.nl/prijzenEn verder

Heb je, voordat je de website aan de rest van de wereld toont, nog wat inspiratie nodig? Dat kan! Wij hebben namelijk een pagina waarop de meest creatieve en originele websites gemaakt door middel van JouwWeb te vinden zijn. Bekijk de pagina hier: www.jouwweb.nl/overzicht Tip: Nadat je klaar bent met het maken van je website, kun je je bezig houden met de zoekmachine-optimalisatie van je website.