De HEAD-tag bevat achtergrond informatie van een website. Dit element is dus ideaal om zoekwoorden, een omschrijving van de website of zelfs de auteur van de website toe te voegen. Let op dat wij automatisch al een 'description'-tag en 'title'-tag toevoegen. Dat hoef je dus niet zelf te doen.

Stap 1

Klik in de Editor op het menu-item Instellingen.

Stap 2

Kies het tabblad Geavanceerd. Hier vind je het HTML in HEAD-tag element.

Stap 3

In het tekstvlak kun je de benodigde code toevoegen. De code vind je hieronder en kun je gewoon kopiëren en plakken in het HTML in HEAD-tag element van je website. De schuingedrukte tekst kun je vervangen door een tekst die aansluit bij het onderwerp van jouw website.

• Zoekwoorden: <meta name="keywords" content="zoekwoord,zoekwoord,zoekwoord,zoekwoord">
  • Auteur: <meta name="author" content="Je Naam">

Let op:

Deze code moet je in het element kopiëren en plakken. Als je de code weglaat, alleen een aantal zoekwoorden invult en op opslaan klikt, dan ben je alles weer kwijt.

Stap 4

Vergeet de wijzigingen niet op te slaan.