Sleep het element Foto-album vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op Beheer foto's om foto's aan het album toe te voegen of om foto's te verwijderen.

Er zijn twee manieren om foto's toe te voegen

•  Foto's uploaden vanuit de bestanden op je computer. (Pro-feature)
  •  Foto's kunnen gekoppeld worden met een externe dienst. (Facebook of Google+)

Stap 4

Gebruik het tandwiel icoon helemaal rechts om wat zaken in te stellen.

• Het aantal foto's dat je op één pagina wil tonen: albums met meer dan 48 foto's worden door middel van meerdere pagina's weergegeven.
    Indien jouw album meer foto’s bevat maken wij automatisch subpagina’s aan (bijvoorbeeld 1 - 2 - 3 - 4), zodat bezoekers ook de andere delen van het album kunnen zien.
  • Formaat: het formaat van de foto's kan ingesteld worden op klein, middel of groot. Dit is het formaat van de voorvertoning van het foto-album.
  • Schalen: Je kan kiezen voor bijsnijden of passend maken. Bij bijsnijden worden de foto's bijgesneden, zodat het allemaal vierkanten zijn. Bij passend maken worden de foto's verkleind totdat ze in de tegel van de voorvertoning passen.
  • Bijschrift tonen heeft betrekking op de bestandsnamen, die je zelf kan aanpassen via Beheer foto's.

Stap 5

Mochten sommige foto’s in jouw album via Facebook of Google+ niet goed verschijnen, kan je Synchroniseer album gebruiken om een album te verversen.

Deze knop vind je bij Beheer foto's. Je geeft dan eventueel opnieuw autorisatie aan Facebook en die haalt de nieuwste foto's op.

Dan wordt je album weer opnieuw bijgewerkt!