Sleep het element Afbeelding naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en kies Afbeelding kiezen voor het uploaden van een afbeelding.

Stap 4

Vervolgens heb je drie opties:

• Een afbeelding vanuit je bestanden uploaden
  • Een gratis stockfoto uit ons aanbod kiezen
  • Een icoon aan je website toevoegen

Extra opties:

• Gebruik de buttons onderaan de afbeelding om het formaat aan te passen.
  • Kies via instellingen (het tandwiel icoontje) Vergroot na klik om de afbeelding te laten vergroten wanneer men erop klikt.
  • Gebruik het Link-icoontje om je afbeelding naar een andere pagina van je website, een andere website of een e-mailadres te laten linken.