Gebruik foto's om teksten op jouw website te versterken of producten te visualiseren.

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Sleep het element Afbeelding naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en kies Afbeelding kiezen voor het uploaden van een afbeelding.

Stap 4

Vervolgens heb je vier opties:

• Een afbeelding vanuit je bestanden uploaden.
  • Een gratis stockfoto uit ons aanbod kiezen.
  • Een icoon aan je website toevoegen.
  • Een van je eerder geüploade afbeeldingen gebruiken.

Tip: Je kan de volgende bestandssoorten uploaden: PNG, JPEG, GIF, WebP, HEIC, S en BMP.

Extra opties:

• Gebruik de buttons onderaan de afbeelding om het formaat aan te passen (zoals te zien is op onderstaande GIF).
  • Kies via instellingen (het tandwiel icoontje) wat voor ronding je wil: rechthoekig, kleine ronding, rond.
  • Kies via instellingen ook vergroot na klik om de afbeelding te laten vergroten wanneer men erop klikt.
  • Voeg via instellingen ook een alternatieve tekst toe. Dat is interessant voor de vindbaarheid van je website!
  • Gebruik het Link-icoontje om je afbeelding naar een andere pagina van je website, een andere website, een e-mailadres/telefoonnummer of naar een bestand te laten linken.

Tip: Alle wijzigingen die je doet qua afmetingen en rondingen worden behouden wanneer je een afbeelding vervangt.

Wijzig positie van bijgesneden afbeelding

Als je een afbeelding groter of kleiner maakt dan wordt deze bijgesneden. Je kan bepalen hoe de afbeelding bijgesneden wordt door de positie via de slider bij het Afbeelding-element aan te passen.

Tip: Op onze blog staat uitgebreid beschreven hoe jij aan de beste gratis afbeeldingen komt: Zo kom je aan gratis afbeeldingen voor je website

Ook interessant: Fotoalbum-element en Diavoorstelling-element.