Nee, je website is niet meteen live. Hiervoor moet je eerst je website publiceren.

In de Editor vind je rechts bovenin een groene 'Publiceer' knop. Klik hierop om je website te publiceren naar een publiekelijk website-adres.

Je hebt hierbij de optie om te kiezen voor een gratis website-adres of een eigen domeinnaam. Als je voor een eigen domeinnaam kiest, activeer je het Pro-pakket.

Kies je voor een gratis JouwWeb-adres dan is je website na publicatie meteen live.

Maar als je kiest voor een eigen domeinnaam en dus een Pro-pakket, dan is je website nog niet meteen live. Je activeert dan eerst het Pro-pakket en daarna kun je de domeinnaam registreren, waarna je website live gaat.

Tip: Als je je website live wil bekijken kun je op het preview-icoon klikken in de Editor.