Een domeinnaam is inbegrepen in het Pro-pakket en Business-pakket. Om een domeinnaam te kunnen registreren moet je eerst naar een van deze pakketten upgraden

Als je dit gedaan hebt, volg dan deze eenvoudige stappen om de domeinnaam te registreren.

Stap 1

Klik in het menu op Instellingen.

Stap 2

Klik vervolgens bij handige links op Mijn Abonnement.

Stap 3

Klik op de Mijn Abonnement pagina bij Domeinnamen op de knop + Domeinnaam registreren.

Stap 4

Vul een domeinnaam in die nog beschikbaar is en klik vervolgens op Bekijk beschikbaarheid. Bevestig hierna de domeinnaam keuze.

Stap 5

De domeinnaam is nu aangevraagd en over een paar uur is je website actief met deze domeinnaam!

Houd je e-mail in de gaten, want we sturen je een e-mail zodra de registratie is afgerond.

Heb je al een domeinnaam elders geregistreerd?

Lees verder: Domeinnaam naar JouwWeb verhuizen of Domeinnaam koppelen aan JouwWeb