Alleen voor geavanceerd gebruik van onze dienst

Als je een HTML-code hebt, bijvoorbeeld voor een gadget, voor Google Analytics of een zogenaamde 'embed-code', dan kun je die eenvoudig toevoegen aan je pagina. Hiervoor gebruik je het HTML-element.

Stap 1

Ga naar de Editor

Stap 2

Sleep het HTML-element vanuit de linkerkant van het scherm naar je pagina.

Stap 3

Klik op het element en vervolgens op HTML aanpassen om het te kunnen bewerken.

Stap 4

Kopieer de code van de site die het spelletje of de gadget aanbiedt en plak het in het invoerveld - of schrijf je eigen HTML-code!

Stap 5

Vergeet de code niet op te slaan. Je zal de tekst 'HTML-code (wordt niet getoond in editor)' te zien krijgen. Dit wil zeggen dat je de website online moet bekijken om te zien hoe je website eruitziet met deze HTML-code toegevoegd.