Je kunt elk moment van Design wisselen, zonder dat je inhoud verloren gaat!


Stap 1

Klik op het tabblad Design



Stap 2

Klik op Ander design.



Stap 3

Selecteer het door jou gewenste design. 


Stap 4

Druk links-onder op Opslaan als je tevreden bent of druk op Annuleren als je alles van dit onderdeel ongedaan wil maken.


De wijzigingen worden alleen voor het specifieke Design opgeslagen. Dat betekent dat je de oude situatie weer treft als je weer je vorige Design actief maakt.