Zoals al eerder genoemd, kun je het design dat je gekozen hebt geheel naar wens aanpassen. Natuurlijk mag je het design ook laten zoals het is. Wij hebben namelijk goed nagedacht over de vormgeving van de designs en het belangrijkste van een website is toch de inhoud. Focus je hier dus eerst op!


Besluit je het design toch aan te passen? Ga dan naar het tabblad Design. Gebruik het menu links van het scherm om de instellingen van jouw huidige design te vinden.Instellingen aanpassen

Hierbij heb je de mogelijkheid om verschillende onderdelen in kleur te wijzigen. Je kan bijvoorbeeld de bovenkant een andere kleur geven, een nieuwe accentkleur kiezen en de onderkant van je design wijzigen. Per design zal het echter verschillend zijn welke onderdelen je precies van kleur kan veranderen.


 

Ander design kiezen

Mocht je voor een geheel nieuwe uitstraling van je website willen gaan of toch nog twijfelen tussen enkele designs, dan kun je op elk gewenst moment van design wisselen. Zonder dat de inhoud verloren gaat! Dit kun je simpelweg doen door voor Ander design te kiezen en in het overzicht een nieuw design te selecteren.Ben je tevreden met het nieuwe design? Sla je wijzigingen dan op door links onderin op de Opslaan knop te klikken. Niet tevreden met je nieuwe design? Kies dan voor Annuleren. Je kunt te allen tijde je oude design weer kiezen. We hebben namelijk de wijzigingen voor je bewaard!